MED4VETS

MED4VETS Algemeen
MED4VETS levert uitsluitend aan veterinairs. Doelstelling van het bedrijf is om middels zeer hoogwaardige kwaliteitsproducten en de ervaring die opgedaan is binnen de particuliere paardensector, dierenartsen binnen Europa een productkeus op maat te bieden. Om gericht te werk te kunnen gaan en om in te kunnen spelen op de door veterinairs aangegeven behoefte patiƫnten zelf van supplementen te kunnen voorzien is gekozen voor een directe en gespecialiseerde levering.

 

Producten en Ontwikkeling
Bij de keuze van product, producent en de ontwikkeling van nieuwe producten worden door MED4VETS gespecialiseerde paardenartsen geraadpleegd en betrokken zodat wens, visie en behoefte van arts en dier zoveel mogelijk in acht genomen worden. Op die wijze zijn eveneens de producten van Professionals Choice Supplements tot stand gekomen.

Vragen en Advies
Voor vragen over MED4VETS, de producten, producenten of voor advies kunt u terecht bij MED4VETS Nederland. Op werkdagen van 8.30 tot 17.30 via telefoonnummer 0521 59 44 54 of via e-mail: info@med4vets.com.