Veterinaire Supplementen

Door dierenartsen, voor dierenartsen!
Het dit jaar op de markt gebrachte merk Professionals Choice Supplements is ontwikkeld met medewerking van ervaren paardenartsen. Middels hun advies, aanwijzingen en wensen is er op initiatief van MED4VETS een eigen merk voor dierenartsen samengesteld. De productie vindt plaats in paardensupplementenland bij uitstek: Engeland.
Professionals Choice Supplements onderscheidt zich niet alleen door nauwe samenwerking met dierenartsen, maar ook door de opvallende samenstelling van stoffen, het werkingsgebied en de soms hoge concentraties. Een productlijn dus die toegespitst is op vele veterinaire eisen en wensen!
Het exclusieve importeursschap en de distributie binnen de Benelux en Duitsland is volledig in handen van MED4VETS.

Exclusief
Zoals duidelijk zal zijn is Professionals Choice Supplements niet rechtstreeks verkrijgbaar is voor de paardenhouder, maar alleen bij MED4VETS voor de veterinairs. De leveringsmaten zijn echter aangepast op en flexibel ten zichte van groot en klein gebruik. Mocht uw gewenste verpakkingsmaat niet vermeld staan op de website of in de brochure informeert u dan bij MED4VETS naar de mogelijkheden.