Pasta 60 ml.

Digestive Care Paste

Professionals Choice Supplements
300163
    Levertijd:1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Draagt bij aan een gezonde darmflora en bevordert de spijsvertering. Hierdoor worden voedingsstoffen uit de darmen beter opgenomen en het afweersysteem verbeterd.

DarmfloraDe darmflora is de benaming voor diverse soorten micro-organismen, zoals bacteriën, schimmels en gisten die in darmen voorkomen. De darmflora valt in twee categorieën uiteen: de goede en de slechte bacteriën. We spreken van een gezonde darmflora als de verhouding tussen deze twee groepen in evenwicht is. Door spanningen, reizen, verandering van klimaat, ouderdom, ander voedsel en dergelijke kan de darmflora echter verstoord raken. De darmflora is van grote invloed op de gezondheid. Ze is onder andere verantwoordelijk voor de spijsvertering, voor het produceren van spijsverteringsenzymen en vitaminen, maar ook voor het aanmaken van antistoffen. Om de darmflora weer te herstellen, het evenwicht te ondersteunen en de weerstand tegen slechte bacteriën te versterken, is er Digestive Care Paste. Dit darmflora-preparaat bevat een unieke combinatie van goede bacteriën Saccharomyces Cerivisae, Lactobacillus Acidophilus ,Bifidobacterium Bifido. Ze hechten zich aan de darmwand en zorgen ervoor dat daar geen plaats is voor ziekteverwekkende organismen.Eigenschappen:Draagt bij aan een gezonde darmflora en bevordert de spijsvertering. Hierdoor worden voedingsstoffen uit de darmen beter opgenomen en het afweersysteem verbeterd. Samenstelling:Fructo - oligosaccharides, Mannan oligosaccharides & Beta Glucans, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Bifido, Saccharomyces Cerivisae, Citric acid, Fruit pectinGegarandeerde analyse van probiotica per 60ml:Saccharomyces Cerivisae: 6 x 109 cfu Gebruiksaanwijzing:Veulens: 20 ml per dag rechtstreeks oraal toedienen 3 opeenvolgende dagen.
Paarden: 30 ml per dag rechtstreeks oraal toedienen 2 opeenvolgende dagen.


Bewaarcondities:
Bewaren bij 10-25 °C.
Buiten het bereik van kinderen houden.

Verpakking:
Injector 60 ml.
Samenstelling Fructo - oligosaccharides, Mannan oligosaccharides & Beta Glucans, Saccharomyces Cerivisae, Citric acid, Fruit pectin

Gegarandeerde analyse van probiotica per 60ml:
Saccharomyces Cerivisae: 6 x 109 cfu